Öland

Öland
Solnedgång

fredag 12 oktober 2012

Helt ok

Har haft huvudvärk sedan jag steg upp och inte har det blivit bättre. Har dock hunnit göra protokoll åt en kollega. vi var på samma möte och hon skulle renskriva det så snart hon hann. Hade kanske inte tid men jag slängde ihop ett på en kvart och frågade om det dög. Hon var tacksam samt det innehöll allt som behövdes. Kanske ska skriva att jag brukar göra egna mör min egen skull i vilket fall som helst,

Helt underbart väder idag också men med huvudvärk hade det varit skönt att inte ha fönster ut idag. Inte med tanke på att jag var tvungen att vara på insidan. Och maken ville jobba länge fast det var fredag. Men vi kom nog hem en halvtimme tidigare iaf.



Har hunnit till återvinningen med papper, plast, glas, metall samt panta petflaskorna. Har plats för tre pappåsar som jag delar upp det i men två började bli fulla så vi bar iväg allihop, Dags att börja om igen. Papper är det som styr är resten ska tömmas. Fattar inte hur mycket papper man får. Ska vi inte leva i det papperslösa samhället??

I morgon ska jag klippas, möbler flyttas, förråd organiseras så man hittar. Sedan lär jag troligen vara rejält trött. Blev trött av bara tanken. Lika bra att krypa till kojs.


1 kommentar:

  1. Fy för huvudvärk. Brukar också bli förvånad över mängden papper som ska iväg till insamling

    SvaraRadera