Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 17 oktober 2012

När maken får leksaker

Om man köper 10 förpackningar kaffe och registrerar sig på trefika.se kan man om man har tur få ett ref nr som ska skickas in tillsammans med kvitton på kaffet. Gör man detta tar det ca en vecka innan man har ett paket att hämta.



Maken köpte 4 paket kaffe och hade mig att köpa resterande. Kvittona skickade han in tillsammans med sin ref kod. Fast han fick ett sms om paket så han slängde första lappen. För inte behövde han den paket avin. Han hade ju sms-et.



Hmmm sms-et gällde en parabol. När han i dag fick en påminnelse höll han på att slänga den också för han väntade ju inte på något. Han hade redan glömt sin Tassimo T20.



Ok man får betala frakten på 69kr. Och kaffet är inte det billigaste. Men om man dricker det lite då och då och inte var gång så är det helt klart värt det. Tror att var kopp kostar nästan 3 kr. På jobbet kostar kaffet i matsalen 5 kr. Maken har nu slutat att dricka kaffet i matsalen. Då kan han dricka tre koppar hemma var dag....



Ska tydligen finnas både te och choklad också. Men choklad dricker jag helst inte och vad det gäller teet. Köper jag hellre en burk på Starbuck med mitt favvo te,






Maken behöver troligen besöka optikern igen. För det var ett väldans humm och mm osv när bruksanvisningen skulle läsas. För det började han givetvis göra i fåtöljen i vardagsrummet. (Där har vi ännu inte fått upp en taklampa.) En aning mörkt där på kvällen så här års.





Han fick flytta över till köket och fortsätta att läsa där. För då kunde han ju testa maskinen också.





Kaffet var tydligen "Okey". Hmmmm män!

3 kommentarer:

  1. Det var väl din man som gillar allt som har sladd, så då måste han vara glad nu.

    SvaraRadera
  2. Oj vad jag skulle dricka kaffe med en sån maskin och vad det skulle bli dyrt=)

    SvaraRadera