Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 24 oktober 2012

Lycklig liten tjej

Hälsade på syrran med familj på vägen hem i söndags. Syrran hade talat om för Emma att vi skulle komma redan på förmiddagen. Vilket gjorde att Emma gick och väntade hela dagen på oss eller helst maken. För de skulle leka. Hon kunde inte ens sova middag denna dag. Hade vi vetat det hade vi kommit tidigare. Hon var något trött 3 timmar senare.....


Vi har ju sorterat en del i förrådet. Och jag hade hittat min gamla korgstol som jag fick när jag var något äldre än Emma. Den hade vi med oss. Jisses så glad hon blev. Syrran frågade henne vad man sa när man fick något. Ur munnen på mosters lillstumpa kom det:
"Jag vill ha den".
Hon trodde att hennes mor skulle ta den ifrån henne. Hon har tydligen fått korgstolen min bror fick vid samma tillfälle. Nu kommer hon att ha två stycken på sitt rum.



Hon fick även en reflex. För nu är det ju mörkt ute. Hittade en liten prinsesskrona på apoteket. (Emil ska också få men ingen krona.) Jag fick veta att den ska man ha på jackan när man är ute. Och helst om man åker vagn. Bara två och vet mer än de flesta vuxna. Nämligen att man ska ha reflex på sig när man är ute i mörkret.
(Jag fick både tack och kram, var bara syrran som inte hängde med.)



Så här lycklig och övertrött var hon. Nästa gång vi ses är när syrran ska firas. Men Emma tycker att hon också kan få paket. Men de ska innehålla blå ballonger. Nu hade det ju varit bra om man hade kunnat köpa bara blåa ballonger. Men man får väl vara glad att det inte var något dyrare hon ville ha. För självklart kommer hon att få paket när vi firar hennes mors födelsedag. Minst tre stycken. Och blå ballonger....... Om jag hittar.

1 kommentar: