Öland

Öland
Solnedgång

söndag 1 januari 2012

En julhelg passerad

Riktigt mysig hade den kunnat bli om lille Emil hade mått bra. Men Emma jobbade hårt på att kompensera att Emil helst ville ligga och sova mest hela tiden. (Fast det hette att han tittade på tv. Men ögonlocken var väldigt slutna iaf.)


Den enda som fick en julklapp som inte var inslagen var min far. Kände inte för att slå in 10kg solrosfrön. Men tyckte det var en lämplig paket då han fick ett hus som man skulle fylla med mat för fåglarna i fars dags present. Då får man väl vara snäll och se till att han har något att fylla det med också?


Emma och Ida hade roligt mest hela tiden. Fast vi anlände redan på torsdagskvällen till syrran. Ida underhöll Emma och jag hjälpte syrran med det hon behövde hjälp med. Dock smet jag iväg en 1,5 timmar på fredags fm. Handlade lite av det vi hade glömt. Icke en kotte i affären!


Denna tomte var en av syrrans favoriter. Dock överlevde den inte Emma's hantering och är numera död. Syrran blev en aning ledsen men vad var att göra? (Vilket gjorde att Emma fick några bortsorterade tygtomtar av mig och syrran ett par i porslin. Även de bortsorterade.)


Godisbordet glömdes dock bort hela julaftonen! Men på det hela var dagen riktigt bra. Lite väl mycket mat men vilken jul är det inte det?

3 kommentarer:

  1. Vilken söt liten en.
    Godisbordet fick inte stå kvar länge hos oss. Jo bordet men inte det som stod på ;-)
    Det var barnen som nallade.
    Ha en fin fortsättning på det nya året.

    SvaraRadera
  2. En god fortsättning på det nya året.

    SvaraRadera
  3. Det ska vara för mycket mat på julen

    SvaraRadera