Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 5 januari 2012

Ruggig dag idag

Har det inte regnat så har det snöat eller blåst. Jag skulle ju ta mig en promenad i solen hade jag hoppats på. Icke då men har jag tur kan detta ske i morgon. För enligt prognosen ska det vara en stor tydlig sol framme i morgon. Precis som på nyårsdagen.


Bilden tog förresten maken på nyårsaftonen. Underbart väder en aning kall dock. Men det kan jag leva med just nu. Bara jag får en aning sol. Upptäckte förresten att jag var ledig i morgon. Det hade jag dålig koll på i början av veckan. Men vem sörjer för att man är ledig en dag?


Dotterns kläder är nu tvättade och nerpackade. Förvisso reser hon inte förrän på lördag morgon. Men jag hade möjlighet att tvätta igår så det gällde att passa på. Dessutom har hon handlat en del så 12 kg låda skickades med bussgods igår. Hade lämnat Värnamo straxt efter 13 idag. Framme på måndag? Håller tummarna för det.


Dottern har för  övrigt skött sig så bra på sin praktik att hon numera får gå in som vikarie. Visst blir man allt lite stolt. Dock leder ju detta till att hon inte lär kunna komma ner så mycket längre. Bättre hon får jobba och tjäna lite pengar. Dock vet jag att förskolan hon praktisera på har stängt 2 veckor på sommaren. = Mina veckor?? Hoppas det.


Har passat på att packa ett litet paket som ska postas. Har alltså inte glömt dig Monckan. Är bara en aning slö.... Hoppas det blir till belåtenhet.

Nu ska jag nog stänga ner detta och vara lite med maken. Om han nu kan släppa sin nya leksak. Han har köpt sig en alldeles ny mobil Släpptes tydligen  måndags eller så. Och män är ju bara stora pojkar med dyrare leksaker ;)

2 kommentarer:

  1. Ja vädret vet man aldrig hur det ska bli,
    här i Värmland har solen lyst med ca -4grader.
    Va roligt att det går bra för din dotter.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Fina frostbilder.
    Härligt när det går bra för barnen,
    hoppas dom två veckorna blir dina i sommar.
    Ha en trevlig helg :)

    SvaraRadera