Öland

Öland
Solnedgång

fredag 27 januari 2012

Nu är snart paniken här.

Igen!! Vad fasiken ska jag ta med mig för kläder?? 4 veckor kräver en del. Tack och lov finns det affärer även i staterna. Och lite nya kläder ska jag nog köpa trots allt.

Så här långt har jag iaf bestämt mig för att jag tar med mig en del underkläder och sedan så köper jag nytt i Kansas. Är ändå snart dags att uppgradera dem. Kan lika gärna göra det nu.

Klänningen ska jag ha med mig. Och byxorna med jacka/kavaj. Ska ju trots allt träffa leverantörer. Jeans har man inte på jobbet i staterna så det behöver jag inte ha med mig. Men mer då? Kan ju inte leva i en klänning och en dräkt. Även om jag har två byxor och en jacka samt kofta.

Skulle behöva nyttja hotellens gym lite också men gympadojjorna väger rätt mycket. Köpa mig ett par där som jag sedan lämnar? Tål att tänka på. Behöver verkligen börja träna nu. Har förvisso blivit lovad hotell med promenadmöjligheter. Hmmm.

Har fått några inköpslistor redan. Dock bara på små och lätta saker. Hoppas jag ska hitta det som önskas. Fast det får gärna ta lite tid så jag inte bara blir sittande på hotellet. Behöver röra på mig.Men nu ska jag sluta sitta här och belasta Er med detta. Tror jag ska sätta mig och lösa lite sudoku. Hjärnan behöver sitt den också.

Ha det gott!

3 kommentarer:

  1. Spännande det ska bli, du får gärna belasta oss, känns härligt att du är lite små stressad det gör det så härligt att få följa med :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas att allt går bra. Jag räknar med att du uppdaterar oss om hur du har det

    SvaraRadera
  3. Tur att du är så van vid att packa. Skulle själv bli galen om jag skulle försöka få ner kläder för en fyraveckorsvistelse i en väska. Lycka till med konststycket.

    SvaraRadera