Öland

Öland
Solnedgång

måndag 30 januari 2012

Då var man redo.

Eller iaf så förberedd som jag kan bli. Nu är det en natt med sömn innan taxi hämta som gäller. Lite kluven om jag ska lägga mig tidigt så jag kommer upp tidigt eller om jag ska sova bara lite och lägga mig sent. Fast då måste jag hålla mig vaken på hela tågresan. Vill inte vakna i Köpenhamn i stället för Kastrup. Har inte så mycket tid över heller.

Jag har nästan en extra timme över för tåg strul och annat. Fast jag skulle föredra att kunna äta något på den tiden i stället. Så snälla DSB och banverket, kan Ni låta tågen hålla tidtabellen i morgon? Håll tummarna är Ni snälla!

Tror inte att jag kommer att ha några bilder att visa i morgon. Man får inte fotografera på flygplatserna i Staterna. Och när jag väl är framme på hotellet har det gått ca 23 timmar sedan taxi hämtade mig. Om jag har tur och allt håller tidtabellen. Fotografera hotellrummet och blogga om lär jag inte klara av.

Har hunnit med allt utom att vara iväg med returpappret och den stora tomma kartongen. Men maken kanske kan fixa det? Kunde inte uppgradera mig på flyget. Måste göra det på flygplatsen. Allt enligt hemsidan och kundservice. Trist, nu behöver jag lite tur.

Fast nu ska jag slå igen datorn helt. Förbereda kläderna inför morgondagen samt ringa dottern. Ses om några dagar!

4 kommentarer:

  1. Hoppas du får en bra resa och
    att alla tidtabeller stämmer.

    SvaraRadera
  2. Jag håller mina tummar. Hoppas din resa ska bli bra.

    SvaraRadera
  3. Hoppas att resan gick/går bra

    SvaraRadera
  4. Gick det bra? Fast du brukar ju få till det om det strular, så det var väl en onödig fråga. Må så gott.

    SvaraRadera