Öland

Öland
Solnedgång

lördag 28 januari 2012

Förpackad?

Har nu börjat packa. Har väl fått ihop det mesta tror jag. Kom på att jag har ju två "kostymer" eller vad jag sak kalla dem. De och klänningen gör ju med lite snygga toppar flera ombyten. Har också ett par bruna byxor som kan duga.

Tänkte resa i träningskläder. Då är det bara skor jag behöver packa ner och jag får lite träningskläder med mig. Har också fått ner en del tröjor och toppar. Blir det inte för kallt borde jag med hotellets kemtvätt klara mig dessa veckor. Blir det väldigt kallt kommer jag att behöva köpa en hel del varma tröjor.

Det som är kvar att packa ner är mina träningsskor, laddarna, objektiven eller iaf teleobjektivet. (Jag kanske kan få en chans att se en racoon och en buffel?? Vet ju inte hur nära dem man kan komma och en bild eller fler hade inte varit helt fel.)

Sedan tror jag att jag har allt som jag kan behöva. Ja förutom datorn och min jobbmapp. Sedan blir ju frågan ska jag ta min lilla dataväska eller ska jag ta med mig samsonite-n? Vet att jag ska besöka några leverantörer varav en ligger i Kentucky och då lär det bli övernattning. Övriga ska ligga på dagsutflykt avstånd. Nåja har tom måndag på mig för att bestämma mig.

Nu är det dags att fixa en kopp te. See you!

4 kommentarer:

  1. Hoppas att du får en jättebra resa.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hoppas du hinner skriva ner lite så vi får vara med och få lite nya influenser trots att våra häckar sitter hårt i den svenska myllan.

    SvaraRadera
  3. Önskar dig en underbar resa :)

    SvaraRadera
  4. Vad mycket skoj du kommer att se under din resa. Hoppas allt blir jättebra.

    SvaraRadera