Öland

Öland
Solnedgång

lördag 21 juni 2014

Veckan som varit

Har varit en intensiv vecka detta. I måndags var det en lång dag med kundbesök som trots allt slutade tidigare än jag trodde. Detta pg a fotbolls VM. Kunderna kom från Tyskland och var på gott humör hela tisdagen. Kan det beror på att de vann?? I måndags packade vi ihop lite mer från bokhyllorna. Detta gjorde att vi dessutom kunde demontera 2 av dem. Vilket vi gjorde.


I tisdags började jag lite tidigare än vanligt och var inte hemma förrän straxt efter halv elva på  kvällen. Blev inte mycket gjort hemma den dagen. Utav mig iaf. I onsdags var det också en lång dag. Kom dock hem så vi kunde packa bilarna med det mesta som skulle med. Vi ska nog kunna få med det mesta som ska bort före semestern.


Torsdagen var inte att leka med den heller. Men det börjar lugna ner sig en aning. Måtte den trenden hålla i sig. Fick lov att lämna arbetsplatsen redan före lunch. Hann alltså över Ölandsbron innan det ens var antydan till kö och mycket trafik. Gjorde inte alls ont. Hann fram i god tid för att hinna med ett möte via datorn. Glömde dock att stämpla in. Tur man kan göra det efteråt. Därefter var det bara att åka till förrådet och tömma bilarna.


Gårdagen kan Ni läsa om i förra inlägget. Denna dagen behöver jag dock jobba en del. Egentligen inte ens min avdelnings ansvar men det behöver göras. Och jag kommer ändå i slutänden behöva kunna förklara det hela.....


Nu är det dags att komma igång så jag kan bli lite ledig i dag också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar