Öland

Öland
Solnedgång

måndag 16 juni 2014

Här springer.....

Tiden sin väg. Hinner inte riktigt med. Maken for själv till stugan i fredags och lämnade mig kvar. Fast det mest för att jag ville (läs behövde) städa. Så hela helgen gick åt till att städa ur skåpen ovanför garderoberna, renbädda, tvätta, skrubba spisen invändigt och så den vanliga städningen utöver allt det andra. Lagom kul helg. Men det blev renare iaf.


Har dessutom förberett ett lass eller två med prylar till förrådet också. Tömde två bokhyllor som vi i dag har skruvat ner. Hoppas hinna tömma den tredje så vi kan skruva ner den på onsdag. Tar minst plats och enklare att frakta. Fast maken hjälpte mig att skruva. Går fortare om man är två när man gör det.


Har kundbesök på jobbet denna veckan. Så i morgon behöver jag börja en halvtimme tidigare och slutar dagen med grillafton tillsammans med kunden. Blir en låååång dag. Lär inte varken hinna eller orka in här. Om jag nu inte smiter från grillaftonen. Frågan är bara hur många gånger man kan göra det.


Har fortfarande inte hittat någon ny lägenhet. Har heller inte haft speciellt mycket tid att ringa heller. Måste se till att ta mig i kragen på och jaga på. Ska se om jag inte kan få in en annons också. Helst redan nästa vecka. Men det får bli ett bekymmer om någon dag eller så. Nu behöver komma i säng om jag ska orka ta mig till jobbet en halvtimme tidigare.

1 kommentar:

  1. Hoppas du hittar en ny bostad!! Inget kul att vara bostadslös....

    SvaraRadera