Öland

Öland
Solnedgång

lördag 7 juni 2014

Ja ja

Tänkte ta lite nya bilder men se det gick inte. Batteriet ville ha laddning och extra batteriet ligger hemma. Nåväl. Allt gräs är klippt, 3 sidor har rensat grus från ogräs. Kaffeserviserna har bytt plats och jag har fått tillbaka min bil.Tvätten är också fixad. Och ytterligare tr blommor har flyttat till stugan. Syns knappt i lägenheten. Frågan är vad ska de ta vägen sen?

Dessutom har maken fixat luftventilen på det ena däcket på husvagnen. Dock fick vi åka runt lite innan vi hittade en ventil. Antingen ska man köpa 50 eller 100. Och vi behövde en. Men vi hittade. Lite tur hade vi också. Kunden efter oss gav tips på hur vi skulle göra för att lyckas också. Eller ja hur maken skulle göra för att få ihop det. Så nu har däcket luft och husvagnen är flyttad till bättre placering.Nu ska husvagnen tvättas utvändigt och förtältet upp. Ev har den gäster under midsommar.

Vi har också hittat mer hyllplan i ek. Dock var det inte helt enkelt. Antingen är det laminat eller så finns inte personal att fråga.Åkte till sist till den dyra butiken med full service. Värt varenda öre. Snabbt gick det och bra lev det. Fick det tom kapat i rätt längder för ingen extra kostnad!

Har också investerat i en blå vattenkokare. Nu ska den bara testas också. Jag gillade utsidan och insidan har bara en plan botten så man kan rengöra den lite enkelt också. Har för övrigt bytt plats på elvisparna också. Den som hamnar i stugan är röd och har även mixer funktion. = Mixern behövs inte längre = mindre prylar.

Har även fixat mer plats i garderoben till maken. Dock ska ett högskåp till införskaffas. Behövs för att skapa ytterligare yta. Dock får det vänta lite till. Behöver även flytta över fler galgar till stugan då maken har flyttat över mer kläder. Hittade för övrigt en snygg jacka till honom i torsdags. Frågan är om en gammal kan sorteras ut nu? Han fick även en vardagsjacka så en borde kunna få fötter.

Lägenheten är uppsagd och detta trots att vi inte har någon ny. Tycks vara enda sättet för att kunna få tag i en annan utan att behöva ha dubbla hyror i 3 månader. Händer en del lite titt som tätt. Men bilder blir det inga idag. Får se om det kommer ett inlägg med bilder rätt vad det är. Nu är det iaf dags för sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar