Öland

Öland
Solnedgång

söndag 22 juni 2014

Ömsom vin ömsom vatten

Eller snarare var det väl ömsom sol och ömsom regn går. Det blev till att ta det lugnt mest hela dagen. Våra husvagnsgäster körde jag ner till Köpingsvik sent fredagskvällen. Vi kom överens att de skulle skicka ett sms när de skulle tillbaka. Var jag vaken lovade jag att hämta dem. Jag var vaken. Passade dock på att somna om en stund när vi var tillbaka.


Töserna skulle inte vara kvar mer än till eftermiddagen. Vi hann dock med både frukost (mer brunch) och fika innan de for. Fast det klart de tappade bort en under natten och en hade åkt hem då hon inte mådde bra. De hade lyckats att bli av med handväskan också. Dock hade de varken nycklar, telefoner eller betalkort i väskorna som försvann. Blev av med lte alkohol och smink. Surt men det kunde ha varit värre. Fick besök av min bror och ena tösens mor. Fick en blomma av töserna som tack för lånet av husvagnen. Och den var städad så det riktigt glänste om den! Jag tycker de kan komma nästa år också.


Plockad en del med böckerna vi har flyttat över. (Fortsatte idag.) Har nu fått yta över till ett par kassar till. Tvättat det som behövdes. Stuvat om lite i förrådet. Behöver stuva om lite till. Iaf om vi ska få plats med det som finns i lägenheten temporärt. (Inte helt lätt att hitta lägenhet har jag märkt.) Maken har fixat med gruset/stenen runt huset. Nu behöver vi snart skaffa lite virke som kan stoppa det från att kasa ner. Han har även räfsat bort löv osv under vår temporära trapp.






I övrigt har det varit en lugn midsommar. Fast lika smidigt som det gick att köra till Köpingsvik lika osmidigt var det att ta sig därifrån. Var kö från rondellen norr om Borgholm tills man kom på E22-an i Kalmar. Tog två timmar mer än normalt att ta sig hem. Och då är det bara körtiden jag menar. Startade 14,00 och var hemma straxt före 20.....

Nu ska jag bara förbereda morgondagen. I morgon är det åter vardag. Behöver dock jobba lite innan jag kan krypa ner och ta natt. Kanske dags att göra det?

2 kommentarer:

  1. Snygg och enkel konstruktion på trapp! ;-)

    SvaraRadera
  2. Japp, får duga tills vi har stenplattor under. För sen ska jag ha en riktig trapp om jag så ska bygga den själv. :)

    SvaraRadera