Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 3 juni 2014

Ok dag

Fick en hel del uträttat som jag inte trodde kulle bli gjort förrän betydligt närmare semestern. Sen har jag förberett en del som jag trodde jag skulle få göra i helgen. OK, gårdagen bäddade för det mesta och har jag tur fortsätter det i morgon.


Verkstan ringde idag. Dock försent för att jag skulle hinna. Har svårt att hinna runt innan de stänger i morgon. Men om jag kan delta på torsdagsmötet per telefon så hinner jag hämta den på torsdag innan de stänger. Borde inte vara omöjligt.


Dock har det regnat av och till hela dagen. Var inte med i min beräkning men det bryr sig inte regnet om. Som tur var hade jag hemma så jag kunde göra lunchlåda till i morgon också. Har varit duktig och haft sallad med varje dag. Riktigt gott när det är varmt och inte riktigt lika gott när det regnar.


Motionerade maken i går. Var helt ok då det var skönt i solen rätt länge. Vi tog en rejäl omväg till affären. Osten till salladen var slut. Ica har fått fruktbar, passade på att fylla en burk med melon och mango. Kan erkänna det är betydligt billigare att köpa en melon och en mango. Men gott var det!


Nu är det dags att förbereda morgondagen igen. Rätt skönt att kunna sova några minuter längre för att som behöver göras redan antingen är färdigt eller iaf väl förberett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar