Öland

Öland
Solnedgång

måndag 2 juni 2014

Ledig söndag

Eller inte riktigt helt ledig.Vi rensade lite ogräs innan vi åkte till Emma och Tore med föräldrar där resterande av släkten redan var. Var bjudna på middag. Och så uttryckte sig Emma förra helgen att jag aldrig kom och hälsade på henne längre. Så kan det ju inte vara.


Min yngsta bror hade med sig sin hund. Ytterligare en hund i släkten som är så snäll att han nästan är dum. Dock visste inte husets katt detta. Fast katten är också väl snäll. Man bara plockade upp honom och så la han sig i famnen och spann..... Men innan jag plockade upp kisse så såg han ut så här:









Det var soligt och varmt ute så länge man var i solen. Så mat och fika serverades ute. Stannade i dryga 4 timmar. Fast Emma tyckte allt att det inte var tillräckligt. Men det tar nästan tre timmar att köra så Emma fick ge sig.


Hann hem och handla det som behövs i veckan. Samt förbereda för måndagen. Och nu är det dags att förbereda tisdagen. Men först ska blommorna få lite vatten.Av någon underlig anledning dricker de mer nr tempen har passerat 20° ute och solen skiner om dagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar