Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 26 juni 2014

En vanlig torsdag.

I går var jag och skrev på kontraktet. Hmmm helt plötsligt finns det krav på att vara rökfri i lägenheten. Eller mer exakt rökning förbjuden i den. Inte för att det är något bekymmer när jag varken röker eller gillar röklukt men borde man inte ha blivit informerad om det innan?  Nåja, ska hämta nycklarna på tisdag.


Jag tömde sista Billy hyllan igår och maken demonterade den. Har ett bil lass förberett för transport till förrådet. Blev av med det stora glasbordet idag. I nästa vecka hoppas jag kunna köra bort några några omgångar med lådor och påsar. Ev lite mindre möbler. Men den som lever får se vad som egentligen händer.


Maken ska påbörjar lite markberedning på lördag. Själv ska jag troligen på loppisrunda. Maken fixat. Jag som satte in alla min kontanter idag. Men men får väl ta ut lite kontanter. Har köpt lite nya torrvaror. Chockade maken med att köpa rågflingor. Jag avskyr verkligen havregrynsgröt men gillar råggrynsgröt. Ju grövre ju bättre. Har nog aldrig tillagat det sedan jag flyttade ihop med maken. Inte när maken varit hemma uppenbarligen.


Nu ska jag i vilket fall som helst släcka ner och krypa ner i sängen. Trött som en husvagn efter en för liten bil i alperna eller något i den stilen. Men har iaf inte sovit i fåtöljen ikväll. Det gjorde jag igår och inte var jag piggare för det. Kanske kan vara det i morgon?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar