Öland

Öland
Solnedgång

lördag 28 juni 2014

En lång lördag

Var vaken och uppe i god tid för att kunna hjälpa grannen att ta ut hästarna till hagen. Jisses så snälla hästar. En hand mot mule eller bog och de nästan backade. Vore alla hästar så snälla skulle jag nog ha en häst. När jag ändå var upp och igång hjälpte jag till att mocka. Låter som om hon har massor. Det var 4 totalt så jag överansträngde mig inte det minsta. Fick lite ägg som tack.


Väl hemma upptäckte jag att det fanns 6 köpe ägg. Men riktiga ägg är godare. Så vad gör man?? Jo två sockerkakor. Under tiden kakorna var i ugnen passade jag på att dammsuga det värsta. Samt ta hand om smutstvätten. Bara för att fortsätta att laga middag. Såg till att få bordet fullt med gäster. Bjöd på väldigt avancerad mat. Spagetti med köttfärssås. I mitt fall borde det kanske heta grönsakssås. Har mer grönsaker än köttfärs i nämligen.


Fortsatte med att skruva ihop ett högskåp som jag köpte igår. Det är färdigt för att få ben och sedan monteras mot väggen jag vill ha det emot. Blir morgondagens sysslor. Med lite tur hinner jag även med att olja in lite hyllplan och konsoler. Fast det är jag inte säker på. Skulle ha oljat in det idag men det regnade så jag lät bli. Vill ju att det ska torka också.


Har även hunnit med fika gäster även om det fanns folk som saknades till fikat. Varit fullt upp mest hela dagen. Har ändå känt mig tämligen pigg. Hoppas det håller i sig till i morgon. Nu är det dags att ta kväll. Lär bli en lång dag i morgon också. Iaf om allt som jag vill ska bli klart ska ha en chans att bli klart.

1 kommentar:

  1. Vilken mysig dag du verkar ha haft, och hunnit med både nyttigheter och kuligheter!

    SvaraRadera