Öland

Öland
Solnedgång

fredag 20 juni 2014

Att fira midsommarafton i Köpingsvik

Skulle bli regn sa de som kan och vet. Igår regnade det duktigt. Idag har solen varit på bra humör. Inte extremt varmt utan mer lagom varmt.  Regnar fortfarande inte.


Vi har lånat ut husvagnen till några töser. De ville tälta på tomten. Vi tyckte det var bättre de sov  husvagnen. De har redan sovit en natt. Jäsikens vad tysta och försynta de är! För att inte tala om hjälpsamma. I förmiddags så reste vi förtältet till husvagnen. Det var tänkt att det skulle maken och jag göra men plötsligt hade 3 medhjälpare. Gick mycket fortare.


När det har varit dags för mat har man också haft mycket hjälp både före och efteråt. Dessa töser kan komma ofta! Nu har klockan passerat 22 och töserna har tagit sig ner till det unga livet i Köpingsvik. Kan tala om att det finns redan de som har druckit så mycket att deras förstånd har försvunnit. Eller iaf så har en bil fått sin ena ruta inslagen. Och det låg en hög med krossade öl vid sidan om. Polisen var och undersökte saken. Kan bli intressant och se om tidningen vet om det i morgon....



Maken fira med grannen. Dvs film och en whisky. Eller om de dagen till ära fira men en öl eller så.... Själv har jag testat nya elvispen som även har mixer funktion. Har gjort smoothies på banan och färska jordgubbar. Mycket gott. Det finns så det räcker till frukost också. Tror jag....... det är ju gott och vem vet hur mycket som slinker ner i provsmakningen.


Nu säger jag god natt och önskar Er en fortsatt trevlig midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar