Öland

Öland
Solnedgång

måndag 18 februari 2013

På krukjakt

Har i helgen som gått kollat in våra krukväxter. En lever på nåder. Dock ser det ut som den tänker repa sig och få leva vidare. Upptäckte att återigen så har min Clivia blommat och jag har missat det. Hmm. Dock har min påsklilja skjutit i höjden. Måtte den inte blomma över för fort bara.






Mina överblommade orkidéer ser helt ok ut. Och tur är det för glaskruka med avrinning har jag inte hittat några. Får fortsätta att hålla ögonen öppna. Har inte hittat några i genomskinlig plast heller och då kan jag ju lika gärna satsa på glas. Men de jag köpte i början av november blommar fortfarande men är på upphällning dock. Och de behöver verkligen bli omplanterade. Dåliga rötter......





I övrigt har den hoyan som luktar börjat och blomma igen. Inte med en klase utan jag tror det är 4 helt utslagna just nu. Frågan är varför måste den lukta som mest kvällar och nätter?? Samt varför så skarpt? Nåja den blommar fint iaf. Och den är stor och fin när den inte blommar också. Den får stå kvar men kanske flytta till kontoret.





Den lilla hoyan  med krusiga blad har också blommat upptäckte jag. Men den luktar jag inte så den har jag en tendens till att missa var gång. Kanske därför den andra luktar illa? För att jag inte ska missa att den blommar?


1 kommentar:

  1. Mycket fina blommor. Glaskrukor med fat som sitter fast under krukan kan jag inte rekommendera. Går inte att göra rent dom.

    SvaraRadera