Öland

Öland
Solnedgång

fredag 1 februari 2013

En bra dag?

Igår när stormvarningarna någon mil bort bara haglade ner från div media sken solen och det var helt underbart ute. Själv jobbade jag och satt i möte mest hela dagen men jag hann njuta lite av den. Har upptäckt att det är iaf inte becksvart längre när man kommer hem från jobbet. Nästan ljust iaf om solen har varit framme.


Idag hade jag ett möte på hemmaplan innan jag åkte till kontoret. Därefter en del förberedelser för ett möte på em som blev ca 2 min långt. Gjorde inte ont alls. Kunde åka hem en halvtimme tidigare. Och det gör inte ont när solen skiner. Har dessutom hunnit vara ute en halvtimme lite drygt i dagsljus idag. Det gör heller inte ont.


Nu hoppas jag bara att väderprognosen för i morgon håller. Förvisso ska det vara kallt, men solen ska vara framme och det gillar jag. Blir det så tar jag internet ledigt i morgon. Dock lär jag inte ta en tur med bilen. Den har fått fnatt eller iaf vindrutetorkaren för bakrutan. Den startar rätt var det är utan att man behöver vara i närheten av den. Tid på verkstaden är beställd men inträffar inte förrän om 1,5 vecka. Lär bli mer makens bil ett tag nu tror jag.


Men nu ska jag förse mig med lite mat. Har bröd jag behöver äta upp och maken har väl mycket ost hemma tror det blir varma mackor med pizzakryddning. Och detta ska jag kanske förse mig med innan det blir försent. Varför inte redan nu?

2 kommentarer:

  1. Mums med varma mackor, det var länge sen jag åt.
    Härliga bilder du lagt ut, man riktigt längtar till våren...

    SvaraRadera
  2. Oj, vilka vårkänslor du skapar med de fina bilderna.

    SvaraRadera