Öland

Öland
Solnedgång

måndag 4 februari 2013

Gräsänkling

Maken tog en väska och åkte till Polen i morse. Har tydligen möten där i morgon. Så för tillfället är det maken som reser och jag som är hemma. Jag har inskaffat en del packpåsar som jag använder när jag reser. Maken har nu börjat att upptäcka att de inte är helt fel. Så måtte vi inte behöva resa samtidigt. Inte utan att jag har hunnit skaffa dubbletter av det maken gillar.

Har inte riktigt hunnit med allt som jag hade tänkt mig idag. På jobbet tog en del möten lite mer tid än tänkt men hann iaf med det mest akuta. Hoppas på lite mer lugn i morgon så lär jag iaf vara ikapp på onsdag.


Väl hemma har jag iaf hunnit med att promenera (trots regn och blåst), handla, laga mat (och fixa med att som hör därtill) och prata med min mor. Tänkte övernatta hos henne nästa måndag då verkstaden ska få kolla upp min bil på tis fm. Sover jag hos henne så är det knappa 40 min kvar att köra av timmar. Hoppas kunna lämna bilen redan 7. Så jag hinner hem och jobba mina timmar även om det blir en del förskjutningar den dagen.

Nope dags att hoppa i säng- Har ingen som gnäller över väckningen i morgon om jag inte skulle vakna. Maken brukar inte bry sig men ringer klockan för många gånger och för länge så brukar han iaf peta lite på mig.

2 kommentarer: