Öland

Öland
Solnedgång

fredag 15 februari 2013

Livet har sin gilla gång

Dvs det händer massor men jag vet inte riktigt hur jag ska få ner det än. Men det löser sig. Kanske redan i helgen. Då det mest aktiva jag ska göra är att tvätta på söndag. Vore bra om jag kunde komma iväg och tanka min bil. Behöver den på måndag och det är rätt skönt att slippa tanka det första man gör.


Borde packa och förbereda för resan på tisdag också. Dock är motivationen för tillfället helt bortblåst. Kanske skulle skaffa lite nya krukor till mina orkideer istället. Läste någonstans att det var bra att plantera om dem efter blomning. Nu är två helt överblommade och de övriga tre snart. Jorden har jag redan. (Hade bara tänkt att fylla på med mer orkidé jord eller kompost eller vad det nu kallas,)


Kanske skulle möblera om lite i garderoben där jag tömde ett par hyllplan? För de är fortfarande tomma. Har en yta i min garderob jag vill tömma ner också. En del borde jag hinna med. Sparade lite som jag inte visste om jag ville ha eller ej. Nu har det legat sedan vi flyttade in. Oanvänt! Borde med andra ord gå bra att kassera.


Är i desperat behov av mer solljus. Så i helgen ska det enligt prognosen var grått och mer grått. Jag vill ha blommor och värme! (Det är därför jag har letat upp en massa bilder på vårblommor.) Denna vintern har varit lång och jag är ljusberoende. Ska nog söka jobb någonstans där det oftast är ljus och iaf inte för kallt!


Men reser jag mig upp nu och sätter fart. Lär jag hinna med en del av det jag ville hinna med denna helg. För fastnar jag här blir inget gjort. Det är iaf säkert!

5 kommentarer:

  1. Fina bilder. Ljus längtar vi nog alla efter och lite värme. Ha det bra kram

    SvaraRadera
  2. Fina bilder. Ljus längtar vi nog alla efter och lite värme. Ha det bra kram

    SvaraRadera
  3. Ja, nog längtar jag efter vårblommorna.

    SvaraRadera
  4. Vackra blommor som gärna fick växa upp nu
    och byta av all snö.

    SvaraRadera
  5. Sol och värme längtar jag också efter

    SvaraRadera