Öland

Öland
Solnedgång

fredag 8 februari 2013

Ännu en arbetsvecka gången

Fått en massa gjort. Även sånt som visade sig vara i onödan. Men men förhoppningsvis har inte för mycket blivit lidande för det.


Har fixat så jag kan sova hos mina föräldrar mellan måndag och tisdag nästa vecka. Ska lämna bilen redan klockan 7 tänkte jag. Behöver vara drygt 3 timmar bort sent på eftermiddagen. Men det ska nog gå bra.

Vädret har inte varit någon höjdare denna veckan. Nu hoppas jag att det blir bättre i helgen så man kan gå ut. Skulle behöva ett par promenader. Mycket enklare att gå långa promenader om solen är framme. Värre med mulet eller om det faller ovanifrån.



Saknar våren men det är inget att fundera på redan i februari. Då kommer jag troligen att behöva en jacka med knäppning där bak innan den kommer. Och inte lr den komma fortare för det. Men min dagsljuslampa ska jag nog hämta upp iaf. För den lär jag behöva. 

Har varit sugen på att köpa tulpaner en månad nu men de på ICA ser inte så lockande ut. Har sagt om jag kom bort till den bättre blomsteraffären här så skulle jag köpa. Var där i 45 min igår. Tror Ni jag kom ihåg att jag ville ha tulpaner? Nope, inte en tulpan kom jag hem med. Är vädret ok skulle jag kunna gå dit och köpa en bukett. Är dock några km bort.



Blir något att fundera på. Men nu ska jag ta kväll tror jag.

1 kommentar: