Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 7 februari 2013

När man får beslutsångerst

Det fick jag igår. Maken ringde från Polen eller rättare sagt på vägen från Polen. En av sällskapet hade försovit sig så de hade blivit sena. Nåja de kom iaf iväg så att de borde hinna med färjan mellan Tyskland och Danmark. Men se det gjorde de inte. För det var en massa snöoväder också.

Nåja de fick lite tid över för att besöka Kalles. Så vad ville jag nu ha från den butiken? Tja inte visste jag då (och inte nu heller för den delen) men ok köp lite choklad då. Om han nu var tvungen att köpa något åt mig. Jag har ju vad jag behöver och lite till. Chefen från US var också i Polen. Snäll som hon är så fick jag lite cerat av en sort jag inte hittat här än.



Till sig själv hade han hittat en whisky. Och på min inrådan en present till nästa födelsedagsbarn. Ev till nästkommande också för den delen. Till mig marabou's mörka choklad. Hmmmm jag gillar inte marabou's mröka choklad. Jag vill ha annan choklad.

Maken konstaterade att det var inte helt enkelt att köpa choklad till mig. (Det säger de som har chokladbutiker också!) Men han har ju själv börjat med mörk choklad så den han köpte vet han funkar till whisky för honom. Själv åker jag till Brugge om två veckor OCH där har de god mörk choklad. Ok mycket dyrare men också mycket godare.


Men han kom hem iaf. Och så tvingade jag på honom att jobba hemifrån i morse. Min dator ville IT avdelningen ha några timmar. Och utan min dator kan jag inte göra mycket. Ca kvart i 9 ringde de och sa att den var klar. Så halv tio kunde jag äntligen börja jobba igen. Nu blir det att jobba ikapp några dagar. Fast mycket kunde göras med hjälp av telefonen så det är bra igen till helgen.

Nej om jag skulle göra lite nytta idag med? Tvätten fixade jag igårkväll. Damma lite kanske? Ett varv med dammsugaren? Tyckte mig se att vi håller på att få husdjur igen. Förvisso skulle Fido kunna motioneras till helgen. Men är det redan gjort så kan man göra något roligare då i stället.

1 kommentar: