Öland

Öland
Solnedgång

söndag 10 februari 2013

Då var helgen över

Inte blev det mycket gjort. Fick ihop två promenader igår. Den sista bara för jag blev sugen på något gått. Melon och parmaskinka. Mycket gott. Tom maken kunde tänka sig att äta det. Fast vi hade stek och grönsaker till middag. Var inget väder man ville vara ute och fotografera i heller.


Idag var jag en aning duktigare. Skurat ur ugnen, skottat fram bilen osv. Ja vi blev väckta av maskinen som skottar utanför och som gjorde en rejäl vall framför min bil. För snöat har det gjort mest hela tiden. Inte mycket men så pass att det totalt blivit en dryg dm sedan i fredags kväll.


Letat rätt på min galltvål samt köpt ny flaska med vanish. Nu är frågan vilket är bäst på en tomatfläck. Troligen lite fett i fläcken också. Eller skulle jag haft tabort? Maken har satt en fläck på sin Gantskjorta. Och det var den dyraste av dem och jag vet inte om jag känner för att köpa honom en ny. Tips på att få bort den?


Förberett en hel del för veckan som kommer. Har egentligen bara vattning av blommorna kvar att göra. Behöva smörja in händerna också. Fattar inte varför de ska bli så torra när man gör en grövre städning. Dags att skaffa handskar kanske? Hmmm får nog lov att titta efter det.


Maken som äter LCHF fick en receptbok igår. Så nu ska tydligen jag tvingas in i den kosten. Ok gå ner i vikt lär jag göra när jag inte ens äter en knapp 10-del av det man får äta. Tycker inte om ost, korv osv. Inte heller grädde, majonnäs osv. Blir liksom inte mycket kvar. Men men än är inte sista ordet sagt. Sommartid kan jag mycket väl tänka mig att äta mer åt det hållet. Om jag får äta bär till frukost. För vem gillar inte grillat med grönsaker? Å andra sidan är det dumt att fundera på det nu när snön faller.


Har heller ännu inte fått några tulpaner. Gillar inte kvaliteten på de jag har sett så här långt. Betalar hellre lite mer och får bra kvalité men inte ens de lite dyrare är i mina ögon ok. Nåja, snön faller och än är det långt till våren. Får väl vänta lite till. Kan ju börja med och krypa till sängs.

God natt.

1 kommentar:

  1. Här har det snöat oavbrutet i ett par dygn nu, rätt trött på det

    SvaraRadera