Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 13 februari 2013

Att åka puckelpist med stjärtlapp

Så har denna vecka början. Ena stunden halvkatastrof för att i nästa vara rätt hyfsad. Lite i gåtor, jag vet men jag ska förklara senare.

Runt lunch i måndags passerade jag iaf 20 000. Tackar för det!

Vädret när jag körde österut runt 17 var riktigt hyfsat. OK snöigt och halt men för att vara sånt väder var det ok att köra.


Lämnade bilen på verkstan 5 min innan de öppnade. För de tog emot den iaf. Lagad blev den inte men nu vet vi vad som är fel och då det inte är säkerhetsrelaterat kunde vi koppla bort funktionen till nästa fredag. Dessutom behövde jag inte betala för felsökningen. Kommer att bakas in i priset för reparationen. Så knappa 3000kr blir det. (Närmare 2500kr egentligen.)

Hann med både frukost och semla på Ekelunds i Kalmar. Skulle shoppa loss ordentligt. Så jag gjorde av med totalt max 300kr. Då var det frukost, fika, lunch, present till Emma, tulpaner till mamma och en kruka påskliljor inräknade i det priset. Nope, shoppade inte alls. Emmas present var nedsänkt med ca 150kr. Betalade bara 20kr. Misslyckades med andra ord med shoppingen.


Vädret var dock sämre att köra nordväst. Men inte värre än att man bara sänkte hastigheten till straxt under 10km den egentliga gränsen. Hyfsat en bit och ännu sämre när jag väl styrde kosan hemåt. Men besöket kändes bra.

Idag har vädret varit toppen så givetvis har jag suttit inne på kontoret hela dagen. Det fick bli en promenad efter jobbet.

Måtte resterande av vecka bli en aning lugnare och stabilare. Skulle inte göra ont alls. För detta var bara en mindre del av det som hänt så här långt. Men nu ska jag gå och dra täcket över huvudet och sova tror jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar