Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 20 oktober 2016

Poff

Lite så känns denna dag. Kom upp efter en massa inre motstånd i morse. Hann även ta mig till jobbet innan jag var genomsur. Sen känns det som jag sprang som en yr höna mest hela dagen. Vilket jag inte gjorde. Har tagit en hel produktgrupp och fixat samtliga underlag för genomgång. Och det innebär en massa data arbete. Men mellan varven var jag tvungen att springa för att hinna tillbaka. Och en hel del måste det ändå ha blivit. Har nämligen inte hunnit med min kvällspromenad idag och saknar ändå bara 500 steg. Nej, jag kommer inte ta den nu.


Då vi är lediga i morgon tog maken bilen till jobbet så vi skulle komma hem tidigare. Hmm hade vi nog gjort om jag hade kommit ifrån jobbet i tid. Men skrivbordet var iaf i väl fas med vad som var planerat när jag gick hem. Lät maken sitta i bilen utanför hyreshuset medan jag gick hem. Bara för att det har varit väldig hög fuktighet i luften idag behöver man ändå röra sig. Har inte riktigt fått klart för mig när det regnade eller om det bara var väldigt blött i största allmänhet.


Olycka utanför Nybro på vägen hem. Dock i den andra riktningen så vi kom hem. Lite synd om de som stod i den kön för det tog nog rätt lång tid att reda ut den röran. Såg inte så mycket mer än att iaf en bil hade tyckt att front på bilen var överskattat. Den var så intryckt att jag funderar på var fasiken rattstången tog vägen. Förhoppningsvis så var det bara materia som var skadat. Hålla avstånd är ingen dum idé.


Blev ett snabbt stopp i Borgholm för maken skulle hämta paket. Passade på att handla så pass att jag kan baka tidigt. Första maskinen med tvätt är redan klar. Därav tiden för detta inlägg. Andra maskinen är förberedd men mycket längre klarar jag inte av att vara upp. Dags att sova om något vettigt ska bli gjort i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar