Öland

Öland
Solnedgång

måndag 17 oktober 2016

Och vart tog måndagen vägen

Trött som attan när det var dags att stiga upp. Så glad att jag hade passade på att tvätta håret igår kväll. Kunde ligga lite längre då. Kom iaf upp och blev klar men det regnade rätt duktigt så jag väntade en 10 minuter innan jag gick. Hade väl inte slutat att regna då men då var det så lite att det knappast märktes. Eller det gick iaf inte igen jackan.


Förra veckan flyttade chefen på morgonmötet 2 timmar. Gissa om man kom ihåg det i tid idag? Nej, det gjorde man inte. Har nu iaf gjort en möte kallelse i kalendern de närmaste månaderna. Måste bara komma ihåg att uppdatera telefonen också så den påminner mig. Kom iaf i tid till dagens andra möte. Och förbereda för en retur i morgon. Ska bli intressant och se hur vi ska lösa den. Detaljerna finns inte i systemet nämligen. Har gjort båda leverantörsrevisionerna klara från förra veckan.Förberett nästa veckas leverantörsrevision och är nästan klar med alla förberedelser för att göra en intern revision i morgon. Och så var klockan plötsligen 17,00 och väl det. Har jag sagt att jag slutar 16,15?


Fick ett mess från maken om att han var hemma. Meddelade bara att jag precis skulle gå. Kom efter 10 min på att om han fixade mina två mackor om ytterligare 10 minuter så skulle de vara klara precis i tid till jag kom hem eller straxt före. Sen meddelade jag om han kom ihåg det när det var8 min kvar att gå. Har ingen aning när han gjorde dem men klara var de när jag klev innanför dörren.


Maken for iväg med kompisens man för att lämna sin bil för lite lagning. Blir klar antingen i morgon eller i övermorgon. Maken behöver den på torsdag så vi kommer hem. Ledig på fredag. Maken för han måste och jag för att kunna köra honom om det behövs. Medan maken var iväg passade jag på att vila lite, ta en hyfsad ok promenad. Tror jag sa en halvtimme till maken men det var nog närmare 45 min när jag kollade på telefonen. Han kom hem straxt efter mig. Hann bara påbörja renbäddningen av min säng. Hans tar jag i morgon antingen före eller efter jobbet beror på hur trött jag är.


Sen har jag bara hunnit vända upp och ner samt ut och in på samtliga mina väskor i lägenheten. Hade dessutom maken till att hämta resväskan i källaren. (Där har vi en följetong som inte blir roligare för var gång vi måste gå dit.) Hittade inte laddaren till armbandet men har nu 4 städade väskor. Efter första varvet kom jag på att jag har ju ett litet halvt dolt fack i min handväska. Och jovisst låg den där. Vari grevens tid att jag hittade den. I morgon skulle armbandet bara räkna typ var annat eller var tredje steg och det känns lika surt varje gång. Nu är tänderna borstade och jag är redo för sängen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar