Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 18 oktober 2016

Halvvägs

Till helgen alltså. Efter två rätt så korta helger blir det en tre dagars nästa. Men egentligen är det bäst med normal långa. Men man får ta det man får. Var inte ett dugg piggare i morse men kom iaf upp och iväg. Fick med mig matlådan också. Regnade inte idag så jag var på plats i tid. Satt ändå folk och väntade på mig. Dock handlade det om sånt som redan var förberett så jag kunde svara tämligen omgående. Kom ihåg det flyttade mötet idag.


Surdegen sedan året innan jag började har börjat att röra på sig. Har även påbörjat veckans revision. Men den kommer att ta tid. Den råkade växa lite till att omfatta ett rejält grävande av fakta osv. Men men den får ta även nästa vecka i anspråk. Och det är alltid något. Men efter en nästan hel dag med bara skärm och pappersarbete är ögonen rätt fyrkanter så idag gick jag hem redan halvfem. Hann hem innan maken så honom mötte jag vid stationen.


Sen var det raka spåret hem och äta. Blev sittande lite väl länge men till slut kom vi ut. Idag fick jag sällskap av maken vilket innebär att idag blev inte hans bil klar. - Och i morgon kommer den att hämtas i vilket fall som helst. För på torsdag efter jobbet åker vi hem direkt eller jag går väl till lägenheten så får maken hämta mig där. Förhoppningsvis har vi hunnit packa ihop det mesta så det bara är att bära ner väskorna. Alternativt att vi kommer dit samtidigt och allt redan finns i bilen. - Behövde några tusen steg som vi gick ihop med råge. Ok det blev ett varv på Netto, ett på Willy's och ett på ICA och allt vi köpte var 1 liter mjölk och en förpackning riskakor.


Väl hemma har jag hunnit att renbädda makens säng också. Förbereda kläder för morgondagen så jag kan sova så länge som möjligt. Hade jag inte bjudit maken på glass tidigare innan vi gick ut skulle jag göra det nu men jag föredrar att ta resten av glassen i morgon. Alltid trevligt med lite gott då också. Hade tur sist jag köpte glass för de hade laktosfri hemma. Dvs med smak och inte bara vanilj för det är ingen favorit hos mig. Händer inte så ofta så det gäller att snåla när det väl finns. Nope dags att krypa till sängs och sova så man kanske kan vara pigg i morgon? Dock är det troligare jag är pigg till helgen när jag inte måste upp. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar