Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 5 oktober 2016

Då var veckans 1-a arbetsdag avklarad

Jag steg upp före maken och sov som bara den när väckarklockan väl ringde. Jag hade som tur var ytterligare ett alarm 10 minuter senare för det var väldans lockande att sova en stund till. Dock klev jag upp någonstans emellan dessa larm. Jag blev klar i tid så maken hann göra sig i ordning. När han klev in i duschen klev jag genom ytterdörren. Hade tagit fram höstjackan igår och det var tur det. Minns jag inte helt fel var det hela 2° när jag gick förbi en termometer. Kan inte påstå att det lockade att vara utan jacka.


På jobbet har jag börjat att få någorlunda ordning på min nya dator. Var lite genvägar som försvann som jag nu äntligen har fått in igen. Har bokat tåget för nästa vecka och ytterligare en resa i november. Plockat fram en del förslag på flyg och tåg till slutet av denna månaden. Inköparen är inte på plats denna veckan och nästa vecka är jag det knappt. Jaga lite ersättningsleveranser har jag också hunnit med. Fast nya systemet har jag hunnit förtränga helt märkte jag.


När jag ändå var i farten så fixade jag en rek till mina terminalglas och mailade över till optikern. Egentligen ska man gå till en annan optikerkedja än jag gör men den som man egentligen ska gå till har hitintills inte kunnat skaffa fram glas till mig. För de nyttja stor känd firma till sina glas och jag har liten svensk firma som tom är billigare! I morgon behöver vi lite stödfunktioner. Det har strulat till sig så jag kan riktigt höra suckarna när det behöver rättas till och backas flera ordrar.


Blev en aning senare än jag tänkte mig i morse men kom hem till slut. Fick gå runt ica och handla lite mer mat. Men denna gång inköptes mat till i morgon också. Då slipper jag gå varje dag denna vecka. Hem och åt. Passade på att leta rätt på vantar, scarfs och mössa. Det behövs när vinden ligger på. När klockan var runt 19 tog jag på mig igen och tog en promenad. Bl a till andra änden. Fast bara en kortis men jag hade fått upp värmen och tyckte det var synd att inte nyttja den till returen också.


Rundade förrådet i källaren på tillbaka vägen. Nu återstår endast 2 påsar att gå igenom. Fick nämligen med mig 2 upp. Fast jag har knappt tittat i dem än. Det får jag försöka mig på i morgon. Ska se om jag inte kan lyckas att få upp de sista två också. Troligen kan jag sortera ut hälften och kassera. Hoppas det iaf. Har prylar så det räcker iaf. Har även hunnit prata med både dotter och make denna kväll. Inte illa. Men nu är det hög tid att sova. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar