Öland

Öland
Solnedgång

fredag 14 oktober 2016

Äntligen helg.

Ska villigt erkänna att jag känner mig lite sliten. Men det blir säkert bättre efter en helg eller två. Jag kom upp i tid men är så pass trött att jag hade näsblod tre gånger innan jag kom iväg till jobbet. Ville inte riktigt sluta heller.Blir en aning jobbigt att borsta tänderna bara. Passade på att ta soporna med mig när jag väl gick. Hade förberett lite till som skulle med ikväll innan jag gick.


Denna dag på jobbet hade jag kunnat vara utan. Började med skällning för att pallen stod kvar fast jag fick veta redan i förra veckan att de inte var bra. Det var bara en hake med den skällningen.Min pall är hos leverantören sedan i måndags eller tisdags. Var inte min så den fick de äta upp. Sen ville inte datorn starta eller jo det gjorde den om jag dockade ur den. = Rent ormbo på skrivbordet hela dagen. Dockan är utom räddning och ingen annan finns hemma. För att spä på det så var jag och det nya affärssystemet ovänner i ca 5 timmar. Sen lurade jag det och fick som jag ville! Tja sen skulle jag bara hinna göra allt jag inte hunnit med innan i veckan samt sammanställa gårdagen och förbereda nästa leverantörs revision. En ekvation jag inte fick ihop trots att jag jobbade full dag.


Tog bilen med mig ifrån jobbet. Tog en stund att hitta en p-plats. (Fredagen den 14-e börja kännas en aning jobbigare än den 13-e.) Sen gick jag upp och packade ner lite. Åt en aning sen tog jag mig en tur för att rädda lite steg. Får inte ihop så många som jag ville men tillräckligt för att ha fixat dagens mål. Gick en timma ungefär. Tillbaka till lägenheten för att diska och bära ner väskorna. Lagom till sista väskan var nere kom maken. Han fick köra. Han har varit i Portugal någonstans och kom med tåget.


Väl hemma i huset har vi hunnit bära in väskorna, packa upp smutskläderna, förbereda tvättmaskinen, köra igång rengöring av diskmaskinen samt ha maken till att både elda lite och äta. Vi har kommit på ett bra namn på hans bil. Glassbilen för man känner sig en aning frusen när man har åkt i 2 timmar och en kvart. Nu ska jag försöka sova. Så jag orkar upp i morgon. Ska till Kalmar tidigt. Maken vill ha sina nya lagade glasögon. Och troligen blir det en lampa att ha över barbordet också. Men först sova. Behöver komma ikapp. God natt.

2 kommentarer:

  1. Var lite rädd om dig! Om man är så slut att man blöder näsblod så kanske det är dags att varva ner lite??
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast det är det som är så bra. För jag vet att det är dags när det blir näsblod. Kroppen behöver vila och så behöver jag inte springa in i någon berömd och få utmattningssymptom....

      Radera