Öland

Öland
Solnedgång

lördag 8 oktober 2016

En riktig regnig slö dag

Vi kom fram och hade kommit in till 02.00. Maken hade kört på så pass bra att jag tom var på väg ner i säng då. Gjorde inte alls ont. Vet att jag vaknade av att jag behövde gå på toa men kröp ner och fortsatte sova. Sen ringde väckarklockan men den tystade jag också för att sova vidare. Straxt efter nio så kisade jag lite försiktigt. Blev lite surfande och annat på nätet men lämnade inte sängen förrän någon timma senare. Nästan lika trött som när jag la mig.


Regnigt och grått har det varit dock inte lika blåsigt vid huset som det var på fastlandet. När första maskinen med tvätt var klar smet vi över dit. Först till IKEA och köpte en svart Råskog samt en förpackning galgar. (Nu hoppas jag att vi ska klara oss länge.) Sen fortsatte vi till den äldre av mina yngre bröder för att gratta hans sambo som fyller år på torsdag. Hade tom paket med både till henne och hennes dotter som fyllde i onsdags. Dock var inget inslaget. Blev sittande en stund. Nalle deras hund demonstrerade vilt om hur hungrig han var. Fick minsann aldrig mat. Dvs han bar omkring sin matskål. Tom efter han hade fått sin mängd mat. Han var nog hungrig idag.


Sen åkte vi direkt till vårt förråd på Öland och hämtade tre nerskruvade bokhyllor. Medan jag fixade middag så monterade maken ihop de två vita. Vi åt och konstaterade sedan att den tredje kunde vi glömma. Medan maken säkrade dem i väggen och satte dit hyllplanen så monterade jag Råskog. Vi har nu tömt den lilla bänken på allt som låg där men inte skulle vara där. I morgon kommer jag att fylla bokhyllorna. Eller iaf börja göra det. Förhoppningsvis kommer vi att kunna hålla en del hyllor mer eller mindre tomma.


Några steg har det inte blivit idag. Försökte men fick vända. Ville sig inte riktigt. Får hoppas det går bättre i morgon. Nu ska jag fixa det sista och sedan sova. Behöver rätta till dygnet. Vore rätt bra om jag kunde vara pigg och alert i Holland på tisdag. God natt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar