Öland

Öland
Solnedgång

måndag 10 oktober 2016

Gått rätt bra

Kom upp i tid och kunde göra mig iordning innan maken i morse. Hann kolla hotellet och var det låg innan jag åkte. Tur det för jag hade glömt att skriva ut adressen. När ja var klar och kom ner till perrongen så stod tåget redan där. (Fast det ska stå där 10 minuter.) Dock var vi en kvart försenade i Malmö så vi fick besked att det inte skulle stanna på Kastrup. Antingen steg man av i Hyllie och väntade in nästa tåg eller så fick man åka en station längre i Danmark och sedan ta tåget tillbaka. Hur mycket reservtid som helst har man inte. Vänta 5 i Hyllie kändes säkrare.


Nåväl jag hann ändå komma igenom säkerhetskontrollen, hitta gaten, inköpa en flaska vatten osv innan det var dags att gå ombord. Dock hade jag checkat in via mobilen och gissa vad som la av när det var dags att gå ombord? Helt rätt min mobil. Det löste de dock smidigt bakom disken. Hade också tur att få sitta på en av de få raderna där ingen skulle sitta i mittensätet. Vi kunde bre ut oss. Den som satt innerst och jag. Flyget landade dessutom en kvart för tidigt.


Hyfsat enkelt att hitta till hyrbilsdisken. Fast jag blev skickad direkt till parkeringen. Allt var tydligen klart innan. Gjorde inte ont alls. Så en kvart efter vi skulle ha landat så satt jag i bilen och var på väg. Alldeles lagom med trafik så dags på dagen. Enda gången jag fick problem var när jag skulle svänga in till hotellet. Skulle ha svängt in på en parallell väg redan vid korsningen. Men det sa inte gps-en något om.


Nåväl, parkerade bilen, checkade in, upp på rummet för att läsa mail och förbereda. Blev en rejäl promenad. Gick nästan hela vägen till Fabriken jag ska till i morgon. Såg den på avstånd men det började skymma så jag tänkte försöka ta mig tillbaka innan det var för mörkt. Gick så där. Hade iaf tur att det fanns gatubelysning. Nu har jag åter igen kollat igenom mail osv medan jag har väntat på att kollegan från Italien skulle komma. Han blir dock sen så vi får ta frukost en kvart tidigare så vi hinner prata ihop oss inför revisionen vi ska genomföra i morgon. Jag behöver alltså sova i kvadrat. Är inte på hotellet i Malmö förrän väldigt sent och så upp tidigt på onsdag. Har dock inget val där. Har ett möte så snart jag är på plats. Sova var det god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar