Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 13 oktober 2016

Överlevde denna också

Jag kom  upp i tid. Jag hann till jobbet i tid men inte i tid till leverantören. Dök upp lite under tiden innan det var dags att åka. Men jag fick en del gjort och framförallt så hann jag med frukost för första gången denna veckan. Väl hos leverantören fick jag mycket gjort och har bara en del att städa av i morgon. Men det kan jag göra på jobbet. Om jag får sitta i fred tillräckligt länge. Annars tar jag datorn med mig hem och jobbar över i helgen. Kom hem straxt före 19. Men det kändes bäst att göra så mycket som möjligt på plats.


Väl åter och bilnycklarna till jobbets bil skulle lämnas in funkade inte mitt passerkort. Det är något jag behöver kolla upp i morgon. Det underlättar att komma in även om det råkar vara utanför flextid. Har dock snälla kollegor som kunde släppa in mig. Sen var det bara att knata hem. Behöver dock ta fram reflexvästen nu. Det börjar bli mörkt nu både när man går till jobbet och hem. Förvisso är det trottoar längs väldigt mycket av sträckan jag går men där det kör mest lastbilar finns ingen alls.


Väl hemma var det till att äta resterna från igår. Lämnade ner den nu tömda resväskan till förrådet. Någon har varit därinne igen. För nu var det annan ordning än det var när jag var där sist. Eller har maken glömt att tala om att han har varit där. Dock ser det fortfarande ut som det läcker. Ska ta maken med ner nästa vecka när vi båda är på plats. Får ta med påsar så vi kan kasta allt som är förstört. Lär bli en del. Får hoppas vi kan få någon form av ersättning iaf.


Därefter tog jag mig en promenad som gick riktigt bra. Har nu kommit ikapp samtliga steg jag förlorade i tisdags. - En lång dag som började 06 och slutade runt midnatt. En dag som började med internmöte då kollegans plan var dels försenat men också att den som bokade hans hyrbil hade bokat en som låg väldigt långt ifrån flygplatsen kvällen innan. Besöket hos själva leverantören gick bra om vi bortser från att de tyckte jag var lite tråkig som gav dem två stora avvikelser inom det område som de var stoltast över. De höll dock med om att jag hade rätt. Sved lite att de själva hade missat det. - Passade även på att köpa en matlåda på ica till lunchen i morgon. Sen var det till att styra stegen hemåt.


Jag är fortfarande trött efter resan i början på veckan och att på detta ha ytterligare en revision kanske inte är det mest vilosamma man kan göra men den behövde göras iaf. Ska göra två interna nästa vecka och en extern veckan därpå. Sen lär jag väl sova en vecka eller två. Men har iaf börjat att plocka ihop det som ska med hem i morgon. Fast att jag borde ha sovit redan för en timme sedan. Kanske lika bra att slå ihop datorn. Och det nu God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar