Öland

Öland
Solnedgång

fredag 7 oktober 2016

Det är också en dag

Vaknade med ett ryck i morse. Ska man stiga upp tidigare är det ju bra om man ställer väckarklockan tidigare. Vilket jag inte hade gjort. Men jag hann dock inte göra allt jag hade tänkt mig hinna med innan jobbet. Slängde soporna gjorde jag i vilket fall som helst. Men jag hann inte springa ner i källaren och hämta de två sista påsarna. Det var väldans dumt skulle det visa sig. Mer om det lite längre ner.


Hann med båda mina möten som var inbokade. Det sista drog vi över en halvtimme. Vi skulle ha det för att prata om en sak men det blev ett väldans konstruktivt möte om än inte det som var tänkt. Eller jo vi gjorde ett par tappra besök men ack så lätt vi slank iväg från det. Blir kanske lätt så om två ostrukturerade virrpannor ska ha möte?


Maken meddelade att det kommunala bostadsbolaget hade ringt och ville komma in i förrådet pga en vattenläcka. De hade fått koden. Jag tänkte inte så mycket på det. Dels för att det nya systemet gör en rätt frustrerad av och till. Men de detaljer jag har försökt flytta i två dagar nu går inte att flytta utan ska hanteras på annat vis. Suck. Men därefter gick det desto snabbare att göra 4 andra reklamationer. Biljetterna till Düsseldorf är bokade dvs flygbiljetterna. Tåget räknar jag iskallt med att jag kan boka när jag kommer hem från Holland nästa vecka. Förberedde filen till mötet jag har på onsdag när jag kommer ifrån Holland ca 1 timme.


Var klar att gå hem med biljetter, dator, revisionsunderlag osv straxt före 17.00. Skulle ha bilen med mig så det gick hyfsat snabbt. Hade tur och hittade en parkeringsplats precis utanför dörren. (Det regnar nämligen nu.) Hann fixa korten till körkortet som ska förnyas. Har postat det också. Kom hem och skulle hämta resväskan till nästa vecka. Det var ett par cm vatten på golv. De två sista två påsar var totalt kass. Översta halvan av båda var ok. En lite bit under var blöt men kan kanske kan räddas. Resten var bara att kasta. Gav fasiken att sortera det övriga gick bara och kastade det.


Därefter gav jag bara upp. Tog en promenad, inte tillräckligt lång men en bit. Köpte en bit lax som jag snart tänker tröstäta. Ska även packa ihop datorn alldeles straxt. Borde gå ner i förrådet och svabba/torka upp det sista vattnet. Eller iaf flytta undan byråerna. Kan troligen ställa den torra ovanpå ELFA ställningarna. Och den blöta får jag väl förställa så högt upp mot det torra jag bara kan. Men först äta sen packa ihop det sista. Egentligen borde jag sova om denna helg ska bli något vettigt överhuvudtaget. Borde även packa min väska till resan nästa vecka. Men lusten har försvunnit. Nope, dags att ta tag i allt det där jag borde. Får se vad det blir av det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar