Öland

Öland
Solnedgång

måndag 12 september 2016

Så var det måndag igen

Ny vecka och nya möjligheter. Började med att stiga upp före maken så jag hann tvätta håret innan han bokade badrummet. Sen har man inte en chans. Dock går han fortfarande före mig på morgonen. Själv hann jag plocka i ordning och bädda innan jag behövde gå. Fick med mig soporna också. Dock missade jag skomakarens tider. Råkade få mina sandaler förstörd igår. Vet inte riktigt hur jag gjorde men sönder gick de. Hoppas dock att skomakaren ska kunna laga dem mot en inte allt för stor kostnad. Misstänker nämligen att jag inte gav många kronor för dem.


Hann fixa till lite mer n jag trodde på jobbet vilket inte gör ont. Kollegan var dessutom snäll och checkade in oss innan vi slutade idag så i stället för att vara på flygplatsen 5,50 räcker det nu med 6,10. 20 minuter så tidigt är en halv evighet. Rensade dessutom en del surdegar. Så nu kan jag samla på mig en ny hög. Tänkte sluta i rätt tid idag. Nåja rätt normal tid för att vara jag men ändå nästan en halvtimme senare. Trots att jag kom iväg sent så hann jag hem innan maken.


Jag kilade iväg till affären och fixade det sista. Hade bjudit in kompisarna till nya lägenheten på lite enklare mat och fika. Min kompis skulle dock iväg på yoga så hon smet iväg en timma innan hon kom tillbaka så vi kunde fortsätta sitta och tjattra. Vi alla har dock en tidigare morgon i morgon än normalt så för en timme sedan smet de hem. Vi gick och hämtade bilen. Tänker inte gå ut och promenera så tidigt för att hämta bilen 10 min bort.


Jag har också hunnit förbereda min väska. Den tilltänkta gick sönder på vägen hem från jobbet så den blir det inte. Om jag inte ångrar mig förstås. Men då får jag packa om i morgon. Har även hunnit fixa lite nödproviant till i morgon. Ska flyga till Bromma, ta hyrbil därifrån till Hofors och sedan åka andra hållet på eftermiddagen för att ta sista flyget hem. Maken har lovat att köra mig till flyget och hämta mig på kvällen. Kanske är bäst att jag lägger mig. Behöver komma upp före maken så jag hinner göra mig i ordning också. God natt.

2 kommentarer: