Öland

Öland
Solnedgång

söndag 4 september 2016

Fullt ös

Varit en dag när jag har fått hinna med mycket. Började med att jag fick åka ner till affären och köpa bröd. Hade inte gjort något om jag hade kommit ihåg att köpa smör. Hittade dock lite annat som kan behövas nästa helg. Hem och äta brödet eller frallorna som jag hade köpt. Smöret som fanns kvar hemma räckte precis. Nästa helg har jag inget val. Jag måste komma ihåg att köpa smör.


Efter att ha ätit var det till att vattna samtliga blommor, klippa hela gräsmattan - gick bara inte att strunta i sista delen som jag brukar - fixa lite till med förtältet. Nästa gång ska det rivas och möblerna ställas undan. Tvättat lite ylle. Lagat middag samt 5 matlådor till veckan som kommer. Dammsugit och dammat lister. Fixat disken osv. Blev rätt fullt upp så njuta av vädret ute blev det inget av. Trots att det har varit helt underbart både igår och idag.


Väskan blev packad och påsen med annat rent som ska till nya lägenheten kom med. Kom tom ihåg mina matlådor denna gången. Kom iväg väl sent även denna helg. Och jag bryr mig inte om att packa upp min väska. Har bara plockat upp kläder till i morgon. Resten får vara. Ska förhoppningsvis vakna i nya lägenheten på onsdag och då behöver jag bara ytterligare en dags ombyte.


Nu är det iaf dags att sova. Hoppas mitt armband är färdig laddat snart. Varit trött som attans sedan jag steg upp och det har inte blivit bättre av att försöka hinna göra så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar