Öland

Öland
Solnedgång

lördag 17 september 2016

Härlig dag

Vaknade före klockan ringde men låg en stund till. Hade en lista med saker jag ville göra men vila var en sak så jag började med den. Såg lite halvtrist ut när man tittade ut. Efter frukost och lite test av ny penna. (Som jag bara köpte tre av för att testa.) Tyckte jag det var lika bra att gå ut och försöka mig på att få ner förtältet. Men det var en historia för sig. Maken gick till sitt garage.


Någon timma senare startade jag gräsklipparen. Hade funderingar på att låta det vara till nästa helg. Men blir det regn innan dess eller nästa helg så kommer det att bli väl tufft att klippa så det fick bli ett varv iaf. Då jag inte har fått ihop mina steg den här veckan så fick det bli en promenad direkt efteråt. Blev både skogen och Hörninge runt. Men sen hade jag nästan gått ihop alla stegen.


Maken hade köpt stek så det fick bli middagen idag. Maken hade dock gjort sig några korvar medan jag var ute och gick. Han åt alltså inte så mycket. Men då finns det mat till honom i veckan som kommer. Det var dock fortfarande fint väder så vi gick bort med skrindan till förrådet. Har egentligen en hel bil med prylar dit. Men det får bli morgondagens projekt. Började dock att skymma på vägen tillbaka.


En stund innan affären stängde kom vi på att vi behövde mjölk och lite annat. Som efter ett varv i affären hade ynglat av sig som kaninerna ute ungefär. Vi gick in och skulle ha tre saker och kom ut med en hel påse proppfull. Kaffe på extrapris, lite som var bra att ha eller gott att äta osv. Har för övrigt fått mitt nya ica kort. Det gamla har pensionerat sig själv och ville inte längre. Fick bli till att beställa ett nytt. Tog dock nästan 3 veckor att får det.


I morgon finns lite att göra men en promenad, tömma bilen, vattna blommorna och en stund i vilstolen hoppas jag att hinna med. Ev tar jag promenaden bakom gräsklipparen och klipper sista delen som kan klara sig någon vecka eller så till bara för att det är fin väder. För jag får väl lika fin i morgon som idag? Har redan packat väskan för nästa vecka. Packade den allt eftersom kläderna var rena och torra. Mycket enklare då jag inte har plats med allt i garderoben. En snabbis till Borgholm och förnya lottot? Se om det var denna kupong jag vann på i onsdags? Jag vann hela 19 kr. Nästan så det kan bli en chokladkaka om jag köper en billigare sort istället för den dyra mörka som jag egentligen föredrar. Men först sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar