Öland

Öland
Solnedgång

fredag 9 september 2016

Jo då

Vaknade före klockan. Trött men för pigg för att somna om. är alltså både upp och nästan klar när maken skulle åka. Kunde alltså bära ner en del av det som skulle med till huset. Inte för att det hjälpte. När maken kom ner upptäckte han att han hade glömt lite uppe så han fick gå upp en gång till iaf. Jag hann bära ner sista kartongen till förrådet och lämna allt tidningspapper till återvinningen innan jag gick till jobbet och var där på minuten.


När jag började hade jag två möten inbokade och en leverantörskontakt. Gjorde inget annat än var möten eller kontakt med leverantörer. Hann ia med frukost och till slut även en mycket kort lunch. Och jobbade betydligt längre idag än jag brukar göra fredagar. Som det såg ut när jag lämnade lär jag få långa dagar hela nästa vecka. Men det får jag ta nästa vecka.


Idag blev det ett stopp i Lessebo för att maken skulle få något i sig och ett hos föräldrarna. Pappa behövde hjälp med datorn så jag passade på att äta upp mammas alla mogna bär. Själv var hon hos syrran och roade barnen. Men därifrån blev det raka vägen.


Väl hemma blev det en tur och kolla till allt. Köra igång tvättmaskinen. Maken smet in till grannen och jag försökte klippa gräset. Gick inget vidare. Dimman la sig som ett täcke och till slut sa gräsklippan att den inte ville vara med. Men jag fick iaf en hyfsad del klippt. Hoppas hinna klippa resten i morgon. Smet ner till affären och handlade det mesta som behövs till söndag. Därefter passade jag på att byta i tvättmaskinen innan jag slutligen fick min promenad.


Det är rätt mörkt redan klockan 20 och inte blev det bättre av att det är dimma. Nu återstår att vika ihop tvätten och vänta in det sista som är i tumlaren. Sen kan jag avsluta dagen. Behöver fixa både ute och inne i morgon innan jag tar min promenad. Men det löser sig. Maken har erbjudit sig att hjälpa till men jag vill hellre ha garaget klart så jag fixar själv. Men sista maskinen tvätt reder sig själv medan jag dammsuger. Gräsmattan ger mig motionen jag vill ha om det är väder till att fixa den. Och resten gör jag på kvällen. Men först fixa det sista för dagen så jag kan lägga mig. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar