Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 20 september 2016

Nästan klara

Attans så skönt det var med sovmorgon. Somnade tidigt igår och sov ända tills makens väckarklocka ringde. Somnade tom om medan maken var i badrummet och gjort sig i ordning. Nästan så jag inte ville vakna ens när min klocka ringde klockan 7,00. Då sover man gott. Var dock uppe och klar så jag var på plats ett par minuter före utsatt tid. Var inte ens sist! Var riktigt intressant föredrag. Hela företaget i Alvesta har fått höra det. Halva på förmiddagen då jag var där och andra halvan på eftermiddagen.


Efteråt gick jag hem, bytte skor, åt ett par knäckebrödsmackor med avokado på. Sen blev det ett snabbt besök i källaren. Fick med en väska och ett spann med prylar som skulle ner för förvaring. Sen var det bara att knata iväg. Var ensam på kontoret då kollegorna hade eftermiddagspasset. Var bara ett fåtal på hela kontorskorridoren. Man hann riktigt mycket. Har hunnit fånga upp en del återkoppling och skickat vidare till leverantörerna, skickat ut information och förfrågningar om 2 revisioner, förberett godkännande av PPAP. Nu behöver bara motmätningen bli godkänd sen kan jag signera. Har dessutom skickat mail till hyresvärden om när, var och hur han vill ha nycklarna. Sen var jag och pratade med en kollega om en leverantör samt lite transportemballage. Finns nu en plan för dem.


Upptäckte sen att klockan hade passerat hemgång. Bara att packa ihop och göra i ordning för dagen för att därefter stämpla ut och gå hem. Maken hade hunnit börja äta när jag kom. Fick ta lunchen när jag var hemma. Den jag inte hade tagit tidigare på dagen. Maken fick dock äta upp hälften av köttet. Måste varit väldigt hungrig när jag gjorde den matlådan. Därefter på med skorna för att gå bort och fortsätta och städa. Nu är det lite kvar i vardagsrummet och hallen kvar att städa av. Vi tömde också förrådet. samt tog nästan allt med hem. En pall, dammsugaren, moppen, några trasor och lite medel kvar. Men vi behöver fixa till rören i taket i vardagsrummet (sedan är det klart), rören och garderoberna och golvet i hallen samt sen tar jag nog samtliga golv en gång till. Sen får det duga om nu inte hyresvärden har något att invända emot.


Blev en tur till kompisarna i andra änden. De var nu hemma från deras stuga på östkusten och jag fick en del Ebbagos. Dock åker de på semester i morgon och är borta en vecka. Har lovat att vara back up om det skulle behövas till Ebba. Nu ska hon vara hos kompis mamma. Hem till nya lägenheten eller mer exakt förrådet och lasta ur hela bilen för att åka tillbaka med bilen. Tog en lite längre runda hem efter att vi hade parkerat bilen men jag saknar trots det 1800steg. Dock bättre än förra tisdagen då jag saknade totalt 8000 steg när jag la mig på tisdagen. Ska försöka få igen de flesta av stegen redan i morgon. Men nu ska jag sova för i morgon är det vanlig tid som gäller. Är dessutom redan trött. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar