Öland

Öland
Solnedgång

fredag 23 september 2016

Fredagkväll

Fick lite sovmorgon i morse. Hyresvärden skulle komma redan klockan07 men då brukar jag i normala fall vara påklädd och ha hunnit ut på gatan. Så 5 min blev det allt. Inte dumt alls för jag var rejält trött i morse. Har vaknat en del gånger i natt. Förvisso somnat om varje gång men det blev ingen bra sömn. Var på jobbet 20 minuter senare än vanligt.


Har suttit med min pärm som ska uppdaterats. Hela långa dagen bara några få avbrott för annat men det blev gjort. Har fortfarande 8 sidor kvar men 25 sidor är iaf klara. Fuskade och gjorde de enklaste oavsett var i pärmen de finns. Eller nästan sista sidan var nästan samma som en under flik 4 så jag gjorde den samtidigt. Hann retas med chefen också. Han har varit på tjänsteresa hela veckan så det fick bli via e-post.


Klockan 15 kom maken och räddade mig från pärmen. Fast jag upptäckte det inte förrän 10 min senare men iaf. Som vanligt blev det ett pit stop i Lessebo. Maken behövde mat i magen. Själv tog jag som vanligt glass. Nästa stopp blev nere i Köpingsvik. Maken ville ha mer mat eller iaf mjölk och lite annat smått och gott. Sen var det raka vägen hem och tömma bilen. In med maten i kylskåpet.


Därefter smet jag iväg. Saknade väl många steg. Fick bli en tur i skogen var fortfarande tillräckligt ljust för att ta mig den rundan. Fick tom ihop en hög extra men de kan vara bra att ha. Tog såg jag till att rundan tog nästan 1,5 timma. Riktigt skönt ute var det också. Dock började det dugga när jag hade ca 500m. Blev dock inte mer än dugg så jag var tämligen torr väl hemma igen.  Har inte orkat göra så mycket sen och nu är det dags att slå ihop datorn och sova. Om det är uppehåll så klipper jag nog gräset i morgon. Annars ska jag nog baka tror jag. Men först sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar