Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 28 september 2016

Ledig!!

Fy fabian vad det regnade i morse när jag vaknade. Vaknade dessutom så tidigt att jag hann upp och tvätta håret OCH få det torrt innan jag gick. Hann lägga mig och vila en stund innan maken skulle upp också. Så i morgon när jag måste upp så lär jag väl vara mer död än levande. Regnet lugnade sig iaf för att ösa på än mer när det var dags att gå. Funderade ett tag på att ta bilen men efter ca 10 min hade det lugnat sig så pass att jag kunde gå iaf. Valde dock fel skor och skoskav på ena foten var ett faktum. Fixade ett på den andra foten när jag gick hem. Men gick gjorde jag! Allt för att jag visste att jag inte skulle orka gå när jag väl hade slutat.


Fick en ny dator på jobbet idag. Förmiddagen gick åt att spara ner det som skulle vara kvar på serven, kasta det som inte skulle vara kvar samt lite annat. Hämtade den straxt före lunch så eftermiddagen gick åt att lära sig den nya samt placera alla filer och mappar där jag ville ha dem. Hade dock glömt några men det fick jag hjälp med att rädda innan det var för sent. Har dock troligen lite till som kan kastas men det får bli en annan dag. Gick hem i rätt tid idag. Visste ju att det skulle ta en anings längre tid.


Väl hemma bytte jag skor och fixade lite plåster. Samt bytte till mina nya skor innan jag mötte upp maken. Bjöd på lite mat på S:t Clair idag. Lika gott som alltid. Saknade dock lite steg så en omväg fick det bli på vägen tillbaka. Passade på att hämta min bil också. Stötte dock på kompisarna i andra änden. De kom hem från semestern idag, lagom solbrända och avslappnade. Ska smita dit och fika nästa vecka och ev kommer de över till Öland i helgen. Dock är det skördefest from idag och hela helgen så lite osäkert är det.


När vi väl var hemma skickade jag upp maken med väskan för att låsa upp. Själv gick jag ner till källaren och hämtade 2 påsar med pärmar och annat. Har tömt dem och placerat innehållet där jag ville ha det. 2 mindre att bära upp. Följer med maken tillbaka hit på måndag kväll trots att jag är ledig på tisdag men hoppas kunna få upp ett par påsar till och få dem där de ska vara. Kanske tom fixa lite mer än hälften av dem som finns kvar. Maken har satt upp griffeltavlan. Vi behöver någon mer tavla. Kommer vi ihåg ta vi med det på måndag. Jag ar packat ner allt utom datorn. Men tåget går 06,32 så jag behöver ha det mesta klart så jag får vila in i det längsta. Som tur är så går tåget inte längre än Kalmar så jag hamnar iaf inte fel.


Ska vara hos optikern en timma efter att jag har kommit till Kalmar. Vågar dock inte chansa på att jag skulle hinna om jag tog tåget efter. Skulle då ha 2 minuter på mig något lite med tid. Har kollat bussarna. Vill jag bara till Borgholm går de 9 minuter över varje hel timme. Men om jag vill åka hela vägen till Köpingsvik behöver jag hinna med 11,09 eller får jag vänta till 14 någonting. Fast då det är skördefest så kan jag säkert spendera lite tid i Borgholm om jag helt enkelt inte går därifrån. Tänker låta maken ta all packning i bilen. Själv tar jag bara handväskan. Men först sova. Får bli en tidig kväll idag. Kommer jag ihåg det ska jag fotografera lite innan tåget går i morgon så Ni kan få se hur det blir. Men sova var det. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar