Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 8 september 2016

Frustrerat

Rätt ok i morse när jag vaknade. Var dock en aning tröttare än igår. Maken var väldigt seg. Det var så att jag höll på att vara tvungen att skippa vissa morgonrutiner om jag skulle hinna till jobbet i tid. Sen var han förvånad att klockan var så mycket när han väl var klar. Som tur är så bor vi ett stenkast från stationen numera. Själv hann jag bara bära ner stolarna vi skulle ha ner till förrådet. Och var på klockslaget på jobbet. Inte vet jag om jag hade ökat takten eller om det bara var varmt men frös gjorde jag inte.


Det nya affärssystemet gör väldigt många av oss en aning frustrerade också. Tämligen irriterat med jämna mellanrum. Men med vissa svordomar och andra uttryck samt mycket hjälp sinsemellan så löser vi en del och annat lundar vi för tills vi klarar det mest elementära. Har hunnit med det mesta av dagens planer det som är kvar är inbokat till måndag. Dock smet chefen som var inbokad idag. Det fick bli via telefon. Och jag tycks lyckas rätt bra med att vara väldigt jobbig. Iaf fick inte chefen som chefen ville utan det blev som jag ville.


Smet hem även idag lite tidigare. Dock har jag ännu inte hunnit smita så tidigt som jag hade hoppats i måndags. För då var planen att sluta redan klockan 15 varje dag. Hmm visst 15 har klockan varit men inte 00 utan mer 35-50... Men jag hann med lite iaf. Maken smet också hem fast till nya lägenheten. Jag tog ett varv till den gamla och lastade två ikea påsar fulla och bar med hem. Var visst lite tyngre än jag trodde. Men det med hela vägen.


Var till att äta lite, passade på att vila också innan jag tömde sista kartongen och vek ihop. Maken hade kopplat in antennkabeln så jag har dessutom fyllt vitrinskåpet. Orkade dock inte hämta något till cd hyllan eller bokhyllan. Får ta någon påse då och då nästa vecka. Fick en ny tom kartong på golvet också. Men den bär jag ner i morgon innan jobbet. För att inte somna förtidigt så tog vi oss en promenad som avslutades med att vi gick runt gamla lägenheten och lastade bilen med tvätt, skohylla, stora tavlor osv. Passade på att ta med några saker till nya lägenheten också.


Nu behöver vi bara packa bilen med våra väskor i morgon, kylväskan och en korg med div som ska med till huset. Får se om jag får hjälpa maken att bära ner i morgon eller om han fixar det själv. Ska straxt hoppa in i duschen så jag slipper i morgon. Om nu maken vill ha hjälp. Man behöver orka upp också. Maken håller på att gå i bitar i sina försök att få tv-n att funka. Det går lite sisådär. Det är så man nästan önskar att man vore på tjänsteresa eller något..... Nä mot duschen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar