Öland

Öland
Solnedgång

söndag 23 november 2014

När man gör mer än man tänkt sig

Från början alltså. Tömde ju bokhyllan i makens rum, tömde bokhyllan i gästrummet. Fick flytta den som fanns i gästrummet lite för att sedan få den i makens rum buren till gästrummet. Väl där så fixade maken till hål för kontakten. (Därav står det numera två dörrar på önskelistan.) Och jag började damma och fylla den andra hyllan med böcker.


Efter en stund var böckerna i det närmaste slut, maken klar med hålet och andra hyllan på plats. Blev några böcker över som hamnade där. 2 hyllplan är för tillfället bortplockade. Dock tror jag att ett kommer snart att vara tillbaka. Men där behöver jag klura lite. Makens radio flyttade ner ett hack. (Tror dock att den ska få flytta upp igen.)


Nu skulle vi vara klara inne för den dagen. Var det tänkt. Dock ville jag se hur det såg ut och framförallt om det jag ville ha där skulle få plats. Det som så småningom ska hamna bakom dörrarna. Med andra ord så fick jag börja testa. En del fick inte plats och annat passade bättre i köket. Det blev så här:


Det var gårdagen det Nu ska bara ett par dörrar köpas in. Sen ska det rummet få vara. Iaf tills hallen har blivit klar. Sen kommer vi att göra om där igen. Men där är vi inte än på ett tag. Först ska makens rum röras om, köket bli av med lite osv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar