Öland

Öland
Solnedgång

lördag 8 november 2014

En vecka

Med köpstopp för okynnesköp har nu gått. Har inte handlat något mer än en flaska vatten. Befann mig då på centralen i Göteborg så det får nog vara förlåtet. Å andra sidan har jag varit förkyld hela veckan men ändå jobbat för fullt. Jag har helt enkelt inte ens orkat gå till affären för att köpa mat utan har levt på kyl, frys och skafferi hela veckan. Nästa vecka måste jag handla lite för att inte svälta. Tror inte flingor och musli blir gott till vatten.


Det trista med förkylningen och att jag inte har orkat gå till affären är att min far fick endast en blomma i fars dagpresent. (Han fick den idag när jag passerade på vägen hem.) Han ska få något bättre när jag mår bättre. Skulle ha varit på kalas idag men jag är fortfarande i,te bra så jag bara lämnade presenten och åkte. Orkade inte och sen kan det vara dumt och ge barnen denna förkylningen. Jag tycker den är jobbig, vad ska då inte de tycka den är?


Nu ska jag straxt krypa till sängs. Behöver vila mycket denna helgen känner jag. Har dock hunnit fixa tvätten iaf. Och ett par matlådor. Så ett par dagar i nästa vecka lär jag iaf överleva. Mot sängen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar