Öland

Öland
Solnedgång

lördag 29 november 2014

Det kunde ha blivit mer

Började dagen med att bege mig till frissan för att få håret klippt. Efter det så var det en tur på slottet.Har nog aldrig varit där så kort stund som idag. Hittade inte ett dugg av intresse förutom kalvdans, ostkaka, knäckebröd och lavendelchoklad. Eller rättare sagt hittade en del men kom inte åt att titta på det.


Vi fortsatte till Glömminge och deras lilla julmarknad. Fanns en del att se men var lite för trångt för min smak. Stötte två på varandra som ville hälsa kom man inte förbi förrän det var färdigpratat. Jag kanske inte ville stå still i en kvart..... Nåja maken fick lite rökta  isterband.


Därifrån till Lindbyboden. Jag hade ännu inte ätit något så tyvärr fick det gå lite väl fort igenom denna. Hittade lite nötter att köpa till nödmat. Fanns en del jag hade kunnat tittat lite närmare på men nu inte orkade. Därefter fick det bli till att åka hem och äta. Sov sedan lite drygt 2 timmar.


Förutom lite småplock har det inte blivit många knop gjorda av mig. Tömde 4 kartonger med julpynt. Har fått upp lite kulor i fönsterna och belysning. Har dock kommit på att jag ska byta plats på kulorna. I morgon kan jag ta dessa 5 lådor tillbaka till förrådet och ta med några fler tillbaka hit istället. Sen får vi se vad som packas ner och vad som ställs fram. Nu ska jag sov igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar