Öland

Öland
Solnedgång

söndag 16 november 2014

Än gråare

Har det varit i dag.Inte har jag fått något gjort heller. Eller jo, jag har varit och bytt kartonger i förrådet, matlåda till i morgon står klar, väskorna packade (har möte tidigt i morgon och behöver åka ikväll), matlådor till maken är fixat osv. Så lite har det blivit gjort men vi hade kunnat vara lite mer effektiva.


Solen har aldrig varit framme idag utan det har bara varit mörkt och grått. Fast jag var ute i en kvart tror jag. Slängde nog ner 10 stenar i gropen. Som min mor frågade om det var en varggrop. Samt om vi hade någon kommendora som vi behövde fånga in. Jag tror hon har varit lite väl mycket barnvakt åt Emma och Tore nu.


Egentligen skulle jag byta ut katten också. Den som jag har överst på sidan. Lille Måns mådde inte bra och har nu fått lämna in. Inte ens veterinären kunde hjälpa honom. Dock tror jag  Emma och Tore har fått ny kisse. En Tusse enligt hörsägen. Vi får hoppas han mår bättre och även han är en bra råttfångare.


Skulle kanske umgås lite med maken innan jag behöver åka om ett par timmar. Kanske kan få något gjort idag? Blommorna vattnade, maken kommer igång det ibland. Även om jag inte är duktig på att sköta blommor får de iaf vatten en gång i veckan av mig. Nej, dags att resa på mig.

2 kommentarer:

  1. Vilken söt kisse!!
    Och självklart är det en varggrop som Kommandoran kan ramla ner i, som maken gräver! Fniss!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var den söta kissen som fick lov att gå. Underbart snäll var han också......

      Radera