Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 13 november 2014

Jag borde

Resa mig upp och gå ut i trapphuset och börja sopa. För att därefter moppa golvet. Ingår att göra det när man hyr här. Kan väl iofs vara ok om hyran inte hade varit så dyr. Men men får väl vara så tills jag får tag på en lägenhet med bättre hyra och där trappstädning igår.  Det tar dock emot.


Hann med en runda på lunchen idag. Riktigt skönt. Egentligen fanns inte tiden men kollegan och jag ansåg oss vara värda en promenad iaf! Smet hyfsat tidigt också. Lär får ta igen det i helgen.


Annars är planerna för kvällen endast att laga till något så jag har matlåda imorgon. Alternativt gå till närmaste affär och köpa en färdig matlåda. Få se på vilket sätt jag kommer att vara lat på. Det är ju ändå en bit att gå till närmaste affär och det duggar ute.


Hade jag varit smart hade jag gjort lite igårkväll men då var jag så pass lat att jag inte gjorde ett skit! Har inte tid med det ikväll om jag ska kunna komma till jobbet i tid så jag kan ta mig hem i vettig tid i morgon Maken pratade om att vi skulle mötas i Kalmar för lite gemensam shopping.Dags att sätta fart med andra ord.

4 kommentarer:

  1. Ska, måste, bör och vill, i en lagom blandning blir det ganska bra till slut i alla fall.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sätter man bara fart med måsten, ska och det man bör så hinner man med en hel del. Tom det man. Blev dock ingen mat. Får stanna till på ica på vägen till jobbet imorgon. Vill minnas att det finns sallad att köpa :)

      Radera
  2. Det är konstigt att livet liksom lyckas komma emellan...

    SvaraRadera
  3. Det är konstigt att livet liksom lyckas komma emellan...

    SvaraRadera