Öland

Öland
Solnedgång

söndag 23 november 2014

Dåså

Om nu snön prompt måste komma så har jag iaf fått på mina vinterdäck. Vi började med att ha alla verktyg på flera ställen. Väl på plats fick maken inte loss en av alla bultar. Och ska däcket bytas måste alla bultar bort. Men vi lurade den till slut.


Det är rätt trist att bara stå och titta på så min uppgift var att rulla bort hjulen och se till att de hamnade där de skulle som de skulle. Var fortfarande mycket dötid.Så till slut lossade jag bultarna och plockade bort däcket med maken höll på med ett annat. Fälgskydden (eller vad de heter de där sidorna man sätter på för att skydda bultarna) kunde jag själv montera.


Jag hann tom leta reda på 2 flyttkartonger, en trälåda och en juleby under tiden. Hann få in det mesta i bilen också. Nu ikväll (känns som klockan är mycket när det är kolsvart ute.) har jag hunnit baka lussekatter. Det blev inte många och de blev inte speciellt stora, Men jag hade köpt en mix och skulle bara testa. Nästa helg blir det troligen riktiga lussekatter om jag kommer ihåg att få med mig jästen till huset och vi hinner med.


Vädret var inte lika roligt idag och därmed blev heller inte lika mycket gjort. Nu ropar maken lika bra att komma. Får dock bli en lussekatt på vägen.

2 kommentarer:

  1. Ååå, vad gott med lussebullar!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. De var goda. (Kungsörnens lussekatts mix) men de man gör själv smakar mer saffran vilket jag gillar smaken av :)

      Radera