Öland

Öland
Solnedgång

söndag 26 januari 2020

Ytterligare en helg försvunnen.

Fredagen var en lång dag. Hade möte fram till 15. Mötet drog dessutom över tiden lite. Då jag blir upplockad utanför jobbet. Och det sedan bär hela vägen hem. Tar ju bara 3timmar och en kvart, Alltså är det smart att besöka wc innan man går ut. Och plötsligt var klocka väl 15,30. Nåväl det var iaf inte mörkt förrän vi kommit en bit bra på väg. Dock var klockan för mycket för att hinna tvätta en maskin redan på kvällen och för att hinna med en promenad. Med andra ord kunde man lika gärna gå och lägga sig.


Lördagen började hyfsat tidigt, Strålande väder ute så från lunch och framåt var jag ute. Men tvätten var iaf klar innan. Helt underbart ute men så snart solen började gå ner blev det kallt om fingrarna. Kan också meddela att man blir trött av flera timmars frisk luft. Inte värre än att jag gör om det nästa gång jag får chansen.


Idag vet i katten vad jag har gjort egentligen. Vaknade för tidigt och somnade om. Sov för länge, åt sent. Sörjde att det fina vädret igår var borta. Alltså inget speciellt har hänt. Nu ska jag iaf försöka komma till ro så man orkar med kommande vecka. Maken har planerat in de flesta kvällarna utom onsdag då jag spelar pokemon ihop med de övriga här. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar