Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 8 januari 2020

Man skulle kunna tro att det är tisdag

För så seg har jag varit idag. Men jag kom upp, jag hann duscha och få håret någorlunda torrt innan det var dags att gå . Hann förbereda för att kunna bära reklamen till återvinningen samt fixa till hälften av svamparna innan också. Blev samma tur som igår men några minuter senare. Kom dock fram typ samma. Tror jag för det är först i morgon som jag ser när jag stämplade in och även ut. Kom en bit sen gick man i ett vått täcke. Kan det bara inte vara torrt när man går till och från jobbet?


Från att haft hela dagen inplanerad med möte så blev något inställt och övriga klara på kortare tid. Med andra ord hann man göra en del annat också. Som att läsa andras tossigheter. För varför tar man och mäter upp detaljer, de är utanför spec, man ser att de är det och ändå skickar man dem för godkännande. Utfallsprov dessutom. Det värsta var att man gör det inte bara en gång. Tror den leverantören är uppe i tre på rad nu. Suck. Med andra ord, idag har varit en dag som känts som en rejäl trött tisdag.


Kom iaf till slut iväg för att gå hem. Bara för att lämna väskan och sedan gå ut igen. Maken plockade upp mig 1.5 timmar senare. Dock lyckades vi inte med det som var planerat. Måste ha lite mer info. Får fixa den i morgon. Nu behöver jag sova. Har visst möte från tidig morgon fram till 17 eller något sånt. Tur man gillar sitt jobb. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar